Cum cumpăr ?


cMpConcept.ro vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plată ale www.mobilPay.ro . Serviciile de hosting pot fi achitate și prin transfer bancar cu ordin de plată sau Internet Banking, cât și prin depunere numerar la orice sucursala a Băncii Transilvania.
În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând pașii de mai jos :

Pasul 1

Din pagina de COMANDĂ, selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați pe butonul COMANDĂ.

Pasul 2

Urmați procedura de comandă, introduceți datele dvs. personale sau logați-vă în cazul în care sunteti client cMpConcept.ro

Pasul 3

Alegeți metoda de plată dorită și confirmați datele apăsând butonul FINALIZARE COMANDĂ.

Pasul 4

Introduceți datele despre credit/debit card. Dacă ați ales modalitatea de Plată cu Cardul Online, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Plățile se realizează prin intermediul procesatorului de plată mobilPay.ro.
Dacă tranzacția prin card a fost reusită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și redirecționează către factura care va apărea ca fiind achitată.

Dacă ați ales modalitatea de plată prin PayPal, aceasta se efectuează către adresa [email protected] . Dacă tranzacția a fost reușită, veți fi redirecționați către pagina în care vă va apărea factura proformă, ca fiind achitată.

În cazul în care optați pentru plata prin Transfer Bancar sau depunere numerar, aceasta se va efectua către noi, folosind datele de mai jos:

IBAN: RO98BTRLRONCRT0415144701
Banca Transilvania – sucursala Bistrița

CMP CONCEPT SRL
RO 38259470
J06/1115/2017